Magnesium 400

Magnesium 400 120 tabletten- Orthica

Orthica Magnesium 400 is een superieur supplement met zeer goede opname. Het bevat 2 soorten magnesium, aangevuld met mineralen ter bevordering van de werking! Het voedingssupplement is erg geschikt voor mensen met een druk bestaan, aangezien het helpt met de vermindering van vermoeidheid. Orthica magnesium 400 is een actief product en voorziet het lichaam van een hoge dosering magnesium, dat het lichaam dagelijks nodig heeft. Dit product komt in 60 en 120 tabletten.

Magnesium 400 van Orthica bevat een aminozuur gebonden vorm van magnesium met een uitstekende opname. Het is een zeer belangrijk mineraal waar het lichaam dagelijks veel van nodig is. Zeer geschikt voor mensen met een druk bestaan en/of baan. Omdat magnesium goed is voor de spieren, wordt het ook veel extra gedoseerd door sportieve mensen.

Bijwerkingen

Er zin een product waarvan geen ernstige bijwerkingen bekend zijn. Echter bij overdosering kan de enige bijwerking zijn dat u last krijgt van een laxerend effect. Magnesium 400 is een hoogwaardig product met een hoge dosering magnesium, het lichaam is namelijk veel magnesium nodig dagelijks.

Ervaringen

De ervaring die wij hebben met Orthica Magnesium 400 is gebaseerd op positieve feedback van onze klanten. Zo hebben wij veel terugkerende klanten die bijna allemaal de 120 tabletten uitvoering bestellen. En herhaaldelijk terugkomen. Dit getuigd van een algemeen positieve ervaring voor het product. Verder hebben wij veel positieve klant reviews voor onze goede en snelle dienstverlening!

Bestel vandaag voor 20:30 Orthica Magnesium en u heeft het product morgen in huis! (geen zondaglevering).

Orthica magnesium 400

Het merk Orthica is een veel verkocht merk in Nederland. De orthomoleculaire producten hebben een effectieve werking en worden veel voorgeschreven door therapeuten. Veel klanten komen dan ook naar onze online webshop om orthica magnesium 400 te bestellen, nadat ze dit op advies hebben meegekregen van hun therapeut. De meest populaire variant is de 120 tabletten verpakking.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd

U heeft keuze uit 2 varianten:

60 tabl 120 tabl
Orthica magensium 400 Orthica magnesium 400 120tabl
Genoeg voor 2 mnd Genoeg voor 4 mnd

Magnesium 400

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal in het lichaam, dat van nature belangrijke functies heeft binnen het lichaam. Zo is het goed voor de spieren en geeft het ondersteuning aan het geheugen en concentratievermogen. Tevens helpt het bij het verminderen van vermoeidheid. Magnesium is een van de mineralen die het lichaam dagelijks nodig heeft in grote hoeveelheden, we hebben het hier niet over mcg (microgrammen) maar mg (milligrammen). Voeding bevat tegenwoordig niet zoveel van dit mineraal als 15-20 jaar geleden zaak was, ten gevolge van landbouwtechnieken en andere oorzaken. De Nederlandse voedingsbodem is magnesium arm, waardoor een kleinere hoeveelheid in ons eten beland. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om voldoende binnen te krijgen.

Orthica Magnesium 400 is een hoog gedoseerd voedingssupplement dat het lichaam dagelijks kan voorzien van een rijkelijke dosering aan magnesium. Daarnaast is ook niet iedereen evenveel magnesium nodig. Zo is de behoefte van mensen die veel bewegen en sporten en mensen met een druk bestaan, hoger dan inactieve mensen, maar feit blijft dat iedereen dagelijks voldoende nodig heeft. Gebruik Orthica Magnesium 400 bij of direct na de maaltijd voor een optimale opname in het lichaam. Bijwerkingen van magnesium zijn niet bekend, aangezien het lichaam een overdosering eenvoudig via de uitwerpselen uitscheid. De enige nadelige bijwerking is dat overdosering een laxerend effect kan geven. Wilt u meer over magnesium lezen dan kunt u ook een kijkje nemen op: Magnesium informatie (opent in nieuw tabblad)

Orthica

Orthica is een orthomeleculair merk dat vooral in Nederland heel veel wordt verkocht. Het is een merk dat veel wordt voorgeschreven door therapeuten en professionals en natuurlijk zijn er veel mensen die uit zichzelf Orthica supplementen aanschaffen. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment met vitaminen, mineralen, aminozuren, kruiden en nog veel meer. Deze hoogwaardige producten hebben een uitstekende opname en zijn samengesteld aan de hand van weteschappelijke kennis en veel feedback van therapeuten en gebruikers.

Als u graag meer informatie wilt hebben over Orthica dan kunt u onze informatie pagina raadplegen: Orthica informatie

Samenstelling

Mineralen inelementaire hoeveelheden

Magnesium (-oxide, -bisglycinaat)

400 mg

107% ADH*
Calcium (-carbonaat, -bisglycinaat) 200 mg 25% ADH*
Selenium (L-selenomethionine) 10 mcg 18% ADH*
Zink (-gluconaat) 10 mg 100% ADH*

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), maltodextrine, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), kleurstof (titaandioxide).-ƒ‚‚-ƒ‚

Allergenen informatie

Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

5/11/2015

Top magnesium producten


Brand
Orthica
Reference
541434
Aantal in voorraad
1043 Items
Brand
Orthica
Contents
EAN13
8714439552710
New

Orthica Magnesium 400 120tab

24.36 delivery 1-4 days!
541434
Orthica
8714439552710

Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stockComments (3)
Grade

Orthica Magnesium 400 120tab

24.36