Magnesium malate 1000mg

NOW Magnesium Malaat 115mg 180tab

Now Magnesium Malaat 115mg bevat een hoge dosering van appelzuur gebonden magnesium, dat zorgt voor een goede opname en effectieve werking in het lichaam. Goed voor het behoud van sterke botten en gebit, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is goed voor de spieren. Hoge dosering van 1000mg. Hypoallergeen en geschikt voor vegetariers.

Now Magnesium Malaat 115mg bevat een van de beter opneembare vormen van magnesium. NOW is een merk dat voedingssupplementen levert met hoge kwaliteit tegen relatief lage prijzen. Magnesium malaat is een appelzuur gebonden vorm, dat niet alleen stabiel is, maar ook goed wordt opgenomen. Een hogere opname wil zeggen dat het magnesium malaat meer werking geniet in het lichaam en dat u meer waar voor uw geld krijgt. Heeft u liever een magnesium poeder in citraat vorm zie: Now magnesium citraat poeder

Magnesium malaat

Magnesium Malaat is een uitstekende vorm van magnesium om dagelijks het lichaam extra te voorzien. Malaat is een van de beter opneembare vormen en vrij stabiel, waardoor het een langdurige werking heeft in het lichaam. NOW produceert hoogwaardige producten met natuurlijke Ingrediënten.

Werking

Magnesium is een belangrijk en veelzijdig mineraal dat veel verschillende werkingen heeft in het lichaam. Magnesium malaat is goed voor het behoud van sterke botten en gebit, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is goed voor de spieren. Het lichaam is een hoge dosering magnesium nodig, daarom is het belangrijk dat we voldoende binnen krijgen dagelijks.

Kopen

Koop Magnesium malaat 115mg voordelig bij Voedingssupplementen Nederland. Profiteer van onze snelle levering in Nederland en Belgie, voor 20:30 besteld is morgen in huis! Wij verkopen alle NOW Foods producten die verkrijgbaar zijn in Nederland.

Gebruik

Neem dagelijks 1-3x daags 1 tablet. Beste opname bij een nuchtere maag. Verdeeld over de dag innemen.

Samenstelling per tablet:

 
Magnesium (als 1000 mg magnesiummalaat)
115mg
     40% ADH*
* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
   

Ingrediënten

Magnesium , Calciumcarbonaat, Cellulose, Natriumcroscarmellose, Stearinezuur, Vetzuur, Siliciumdioxide.

Hypo-allergeen.

Geschikt voor vegetariers.

Fabrikant:

NOW, VS

Exclusief distributeur:
VitOrtho BV
Laan van Waalhaven 323
2497 GL Den Haag

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

12-2020

Top magnesium producten
NOW voedingssupplementen


Brand
NOW
Reference
604920
Aantal in voorraad
46 Items
Brand
NOW
Contents
EAN13
733739102225
New

NOW Magnesium Malate 1000 mg 180tab

34.18 delivery 1-4 days!
604920
NOW
733739102225

Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stockComments (0)

NOW Magnesium Malate 1000...

34.18