• On sale!
Magasorb

MagAsorb 180tab - Lamberts

MagAsorb bevat magnesium als citraat en biedt een hoog biologisch beschikbaar magnesium en dat maakt MagAsorb tot het product van beste keus. magnesium is belangrijk voor het verloop van vele metabole processen. Aanvulling van magnesium kan dan zinvol zijn. Veelal wordt een minimale intake van 150mg geadviseerd maar 300-600mg per dag is zeker niet ongebruikelijk. MagAsorb voorziet het lichaam van extra magnesium. Het is belangrijk dat magnesium wordt aangeboden in een vorm die maximaal wordt geabsorbeerd en verwerkt door het lichaam. Bestel voor 20:30, morgen in huis (Nederland en Belgie).

MagAsorb levert hoog biologisch beschikbaar magnesium. In een vergelijkende test met 2 andere magnesiumverbindingen was de absorptie van MagAsorb® in het lichaam veruit superieur. Magnesium is goed voor de spieren en voor het geheugen en het concentratievermogen. Magnesium is een belangrijk mineraal en electroliet met meer dan 400 verschillende functies in het lichaam. Het gebruik van MagAsorb wordt aanbevolen voor mensen met een verhoogte behoefte aan magnesium, zoals mensen die lichamelijk erg actief zijn en sporters. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat een effectieve en goed opneembare vorm van magnesium.

Gebruik
1 tot 3 tabletten per dag bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

Samenstelling:
Bevat per tablet:
Magnesium (als citraat)
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
150 mg (40% ADH*)

Ingrediënten:
Magnesium- citraat, Gemodificeerd Zetmeel, Cellulose, Hydroproxypropyl Methylcellulose, Stearinezuur, Crosslinked Cellulose gom, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcel- lulose, Glycerine), Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat..

Fabrikant:
Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

10-2014

Top magnesium producten
Lamberts supplementen
lamberts informatie


Brand
Lamberts
Reference
708859
Aantal in voorraad
211 Items
Brand
Lamberts
Contents
EAN13
5055148402136
New

Lamberts MagAsorb 180tab

38.94 delivery 1-4 days!
708859
Lamberts
5055148402136

Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stockComments (0)

Lamberts MagAsorb 180tab

38.94