Hokiyama santoku all round mes

Hokiyama santoku all round van Terrasana

Om tijdens het snijden de groenten zo min mogelijk te beschadigen is een goed mes essentieel. Aziaten snijden met een zachte heen en weer beweging die de natuurlijke energie van het voedsel intact houdt en daarvoor zijn de grote messen met de afgeronde rechte hoeken ontworpen. De puntige messen zijn gemaakt voor een op en neergaande snijbeweging en dienen meer voor het zwaardere werk zoals het doorsnijden van een hele pompoen, het snijden van botten en graten etc. Messen die gemaakt zijn van een combinatie van roestvrij staal en koolstofstaal snijden het best, maar kunnen gemakkelijker roesten of vlekken na het snijden van groenten met een hoge zuurgraad of fruit. Met geheel roestvrij stalen messen kan men wat zorgelozer omgaan. Een combinatie van beide goede eigenschappen is te vinden in het keramische mes. Het snijdt met de elegance van een koolstofstaal mes maar vraagt praktisch geen aandacht voor zichzelf. Gemaakt dus voor de ware kookkunstenaar.

Toepassingen van dit voedingssupplement:

Als u meer wilt weten over dit voedingssupplement, zie overige tabbladen:

-Samenstelling: Samenstelling en/of voedingswaarde. -Dosering: Aanbevolen product dosering. -Waarschuwing: Belangrijk i.v.m. bijwerkingen.

Voordelen van onze online winkel:


-Terrasana Hokiyama santoku all round kopen met standaard 10 tot 25% korting
-Bestel Terrasana Hokiyama santoku all round snel en gemakkelijk in 3 korte stappen
-Supplementen op voorraad van bekende merken
-Gratis verzending van Terrasana Hokiyama santoku all round bij aankoop boven de
Brand
Terrasana
Reference
893267
Aantal in voorraad
1 Item
Brand
Terrasana
Contents
1st
EAN13
8713576279504
New

Hokiyama santoku all round mes

82.25 delivery 1-4 days!
893267
1st
Terrasana
8713576279504

Fast delivery, 1-4 days!

Shipping costs

Customers give us a 9.2

100 days to change your mind

always competitively priced

Certified chemist employed

65.000 items in stock



Comments (0)

Hokiyama santoku all round mes

82.25