Lima Umeboshi
De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden; de Umeboshi-Past is precies hetzelfde product, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.
Ingredienten:
Ume pruimen* (Prunus mume), Shiso* blad (Perilla frutescens), Zeezout
*uit biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 257 kJ / 61 kcal
Koolhydraten 13.8 gram
- waarvan suikers 6.0 gram
Voedingsvezels 0.0 gram
Eiwitten 1.1 gram
Zout 19.10 gram
Gebruik:
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.
Groendreef 101
9880 Aalter
België
- Brand
- Lima
- Reference
- 799878
- Aantal in voorraad
- 26 Items
- Brand
- Lima
- Contents
- 200g
- EAN13
- 5411788038102
Lima Umeboshi 200g
Fast delivery, 1-4 days!
Customers give us a 9.2
100 days to change your mind
always competitively priced
Certified chemist employed
65.000 items in stock