Lima Hatcho miso
Miso is een pasta van gefermenteerde soja (eventueel aangevuld met granen), die in het Verre Oosten al 1300 jaar bekend staat om zijn culinair belang en zijn weldadige invloed op de gezondheid. Hatcho Miso, een product waarvan de uitzonderlijk lange fermentatie 24 tot 30 maanden duurt, is één brok voedzaamheid. Alle kwaliteitsmiso's zijn rijk aan eiwitten, maar Hatcho Miso bevat nog eens 80 % meer eiwitten en 20 tot 25 % minder zout dan kwaliteitsmiso op basis van rijst of gerst. Deze unieke bron van essentiële aminozuren, mineralen en vitaminen, is arm aan calorieën en vetstoffen, en zeer rijk aan vezels.
Ingredienten:
Soja*, Water, Zeezout, Gerstmeel* geroosterd, Koji (Aspergillus oryzae)
*uit biologische landbouw
Allergeneninformatie:
Bevat soja en gluten.
Energie (kJ)
|
921 |
Energie (kcal) | 221 |
Vet | 9.80 |
> waarvan verzadigd | 1.60 |
> mono-onverzadigde | 2.60 |
> poly-onverzadigde | 5.60 |
Koolhydraten | 5.40 |
> waarvan suikers | 2.00 |
Voedingsvezels | 8.20 |
Eiwitten | 23.60 |
Zout | 10.00 |
Gebruik
Miso wordt gebruikt in allerlei gerechten, en overal versterkt hij de smaak, zoals een bouillonblokje: in soep, saus, smeerpasta, groenteschotels, vinaigrettes, enz. Het volstaat een kleine hoeveelheid met wat water aan te lengen om het gebruik te vergemakkelijken.
Fabrikant: 09-2014 |
- Brand
- Lima
- Reference
- 802425
- Aantal in voorraad
- 37 Items
- Brand
- Lima
- Contents
- 300g
- EAN13
- 5411788041256
Lima Hatcho miso 300g
Fast delivery, 1-4 days!
Customers give us a 9.2
100 days to change your mind
always competitively priced
Certified chemist employed
65.000 items in stock