SSL beveiligde website

Wij maken gebruik van SSL beveiliging om al het verkeer en uw persoonsgegevens te beveiligen! Niet alleen de betaalpagina, maar onze gehele website is HTTPS (SSL) beveiligd.

Beveiliging van de website

Een belangrijk aspect van elke webshop is een uitstekende beveiliging. Wij doen dit zowel voor de veiligheid van de website, alswel voor het behoud van de privacy van onze klanten. Onze website is beveiligd met de nieuwste SSL beveiliging, welke ervoor zorgt dat alle gegevens tussen u en onze website en tussen onze website en uw bank, beveiligd zijn. Daarnaast slaan wij alleen uw NAW gegevens op en geen Credit Card gegevens, mocht u gebruik willen maken van deze betaalmethode.

Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten vertrouwen hebben in onze dienstverlening en daarom zien wij beveiliging als een belangrijk aspect. De manier van omgang met persoonsgegevens is tevens erg belangrijk. Bij ons kunt u er 100% zeker van zijn, dat wij uw persoonsgegevens niet doorverkopen of laten inzien door derde partijen. Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel voor het versturen van uw bestelling. En betaalgegevens slaan wij niet op, op onze website. Deze informatie kunt u rechtstreeks invoeren bij uw bank of bij Paypal, afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Verdere informatie over persoonlijke gegevens kunt u vinden bij Artikel 17 van de algemene voorwaarden. zie hier.

Wij maken gebruik van: Comodo SSL

Waarschuwing: SSL 3.0 is niet meer veilig, daarom kunt u als u een oude computer gebruikt mogelijk geen gebruik meer maken van Paypal anno 3 dec. 2014.