Schnitzer Pizzabodem bio
Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer.
Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten!
Per stuk verpakt.
Ingrediënten
34% maïszetmeel*, water, 15% maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, rijstmeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), appelvezels*, verdikkingsmiddellen: guarpitmeel*, xanthaangom, specerijen*, citroenextract*.
Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.
*= van gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 897 kJ / 213 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
4,8 gram 0,5 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
35 gram 1,0 gram |
Vezels | 6,6 gram |
Eiwitten | 3,8 gram |
Zout | 1,4 gram |
Gebruik
Verwarm de oven voor op 190°C.
Beleg de pizzabodem.
Afbakken gedurende 10-12 minuten.
Bewaren
Bewaar bij kamertemperatuur. Bewaar de verpakking na opening in een luchtdichte bewaarzak in de koelkast gedurende maximaal 2 dagen.
Fabrikant/distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
- Merk
- Schnitzer
- Referentie
- 934260
- Aantal in voorraad
- 0 Item
- Merk
- Schnitzer
- Inhoud
- 100g
- ean13
- 4022993045185
Pizzabodem bio
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Voor 20:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
Klanten geven ons een 9,2
100 dagen bedenktijd
Altijd scherp geprijsd
Gecertificeerd drogist in dienst
65.000 artikelen op voorraad