Rauwe cacao recepten


Chocolade is vaak ongezond doordat het merendeel van chocola tot stand komt door chemische processen en de hoge ladingen toegevoegde suikers en vetten. Toch is chocolade ontzettend lekker en voor velen onweerstaanbaar. Wil jij graag gezond eten én af en toe van de overheerlijke chocoladesmaak kunnen genieten? Maak dan gebruik van de rauwe cacao producten! Rauwe cacao is een superfood dat boordevol zit met natuurlijke voedingsstoffen als mineralen, vitamines, aminozuren en antioxidanten. Rauwe cacao heeft een pure en intense echte chocoladesmaak en is daardoor te gebruiken als gezond alternatief en smaakmaker in verschillende rauwe cacao recepten! Probeer deze rauwe cacao recepten eens en laat je verrassen door dit stukje puur natuur! Rauwe cacao kopen? Kijk hier voor ons complete rauwe cacao aanbod.

Rauwe cacao recepten met superfoods

Rauwe cacao kun je heel eenvoudig verwerken in je smoothie als ontbijt, lunch of lekker tussendoortje!

Rauwe cacao smoothie met kokosmelk

Ingrediënten:
Giet alle ingrediënten bij elkaar in de blender of gebruik een staafmixer, en mix het tot een mooi egaal geheel. Schenk het in glazen en serveer met een rietje. Voor een frisse twist kun je eventueel nog een paar blaadjes munt toevoegen. Smullen maar!

Chocolade van rauwe cacao

Makkelijk, snel en o zo lekker. Een gezond stuk chocola boordevol superfoods!
Ingrediënten:





Zo maak je chocolade van rauwe cacao:

  1. Smelt de cacaoboter en kokosolie au bain Marie (pannetje met bodempje water, bord of kom met de ingrediënten laten smelten boven de pan)
  2. Roer de cacao en de kokosbloemsuiker door de gesmolten kokosolie en cacaoboter.
  3. Voeg zout en kaneel toe
  4. Hak de gemengde noten grof en hak de helft van de kokos chips fijn. Roer dit samen met de helft van de goji bessen door het chocolademengsel
  5. Laat het mengsel wat afkoelen tot het wat steviger is maar nog wel vloeibaar.
  6. Leg een vel bakpapier op een bakplaat of groot bord. Giet het chocolademengsel op de bakplaat en spreid tot een mooie plak die overal een gelijke dikte heeft
  7. Versier de chocola met extra noten, kokos chips en goji bessen. Zet de bakplaat in de koelkast en laat de chocolade verder opstijven tot deze helemaal hard is geworden.
  8. Breek in gelijkmatige stukken en serveer bij de thee, als traktatie of als lekker tussendoortje!

De mogelijkheden zijn eindeloos met rauwe cacao recepten en je kunt blijven variëren met verschillende producten! Bij voedingssupplementenNederland.nl zijn het merendeel van al deze rauwe cacao producten en andere superfoods voor deze rauwe cacao recepten verkrijgbaar. Zo heb je de meeste ingrediënten al in huis en kun je direct beginnen!

Heerlijke rauwe cacao recepten bereid je voordelig en snel met rauwe cacao uit onze webshop!