Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Nova Vitae BV
Handelsnaam: Voedingssupplementen Nederland
Elleboog 1, Ede
Nederland

IBAN: NL50INGB0000074974 (tnv Nova Vitae)
KVK: 09188615

Tel: 0318-610526

Tel internationaal: +31 318610526

Website:
Email: info@voedingssupplementennederland.nl

B.T.W.: NL860134131B01

Over ons

Nova Vitae is in 1978 begonnen met de verkoop van eigen voedingssupplementen in Nederland. Wij hebben meerdere websites in beheer zoals Nova-vitae.nl, Nootrofit.nl en sinds november 2022 ook Voedingssupplemntennederland.nl.

Voedingssupplementen Nederland is een officieel gecertificeerde drogisterij en groothandel van voedingssupplementen en zelfhulpgeneesmiddelen. Wij zijn gevestigd in Ede. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan producten die wij overzichtelijk ingedeeld hebben in categorieën. Verder is het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat u weinig tijd kwijt bent bij het afrekenen.

Wij voeren de website voedingssupplementennederland.nl.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het verbeteren van de website voor gewone en mobiele gebruikers en om de klantervaring zo positief mogelijk te houden. Voedingssupplementen Nederland verkoopt meer dan 1500 merken producten van voedingssupplementen tot natuurlijke voeding en verzorgingsproducten. Hierbij kan de klant kiezen uit verschillende veilige betaalmogelijkheden.

Veilig betalen & SSL beveiligde website

Wij hanteren de meest gebruikte betaalmethoden zoals iDeal, Overboeking (internetbankieren), Giropay, bankcontact, PayPal en meer. Het is voor ons belangrijk dat de klant vertrouwen heeft in onze dienstverlening en zonder risico’s kan betalen. Verder is daarom de gehele website voorzien van SSL. Dit houdt in dat iedere pagina een beveiligde HTTPS verbinding heeft, waardoor uw gegevens veilig zijn en niemand met u mee kan kijken. Er worden geen betaalgegevens opgeslagen in onze webshop.

Drogisten in dienst

Om onze klanten van dienst te zijn, hebben wij een fulltime gecertificeerde drogist in dienst. Een drogist kan u helpen bij het kiezen van een product of kan u persoonlijk advies geven. Aangezien het assortiment van voedingssupplementen erg groot is, kan het soms handig zijn om een drogist te spreken, om zo een goed geïnformeerde beslissing te maken.

Telefonische bereikbaarheid & Chatten

Informatie m.b.t. bestellingen, gesprek met therapeut of drogist: Tel: 0318-610526 (werkdagen van 9:00-17:00)