Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 

Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder.

Ingrediënten
Biologische Maiszetmeel, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat E336), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), E336 is kaliumzout uit wijnsteen, een natuurlijk zuur dat ook voorkomt in verschillende soorten fruit, zoals druiven, E500 is een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater.

Voedingswaarde per 100 g
Energie 1004 kJ / 235 kcal
Vet 0 g
Koolhydraten 44 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 17,5 g

Gebruik
Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en taartdeeg en kan in dezelfde hoeveelheid worden gebruikt als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meel.

Bewaren
Koel, droog en gesloten bewaren.

Fabrikant/distributeur
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Merk
Mattisson
Referentie
934324
Aantal in voorraad
21 Items
Merk
Mattisson
Inhoud
180g
ean13
8717677968510
Nieuw

Wijnsteenbakpoeder bio

 4,53 morgen in huis
934324
180g
Mattisson
8717677968510

Voor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraad



Commentaar (0)

Wijnsteenbakpoeder bio

 4,53