Klantenservice

Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn door bestellingen goed verpakt, discreet en snel te leveren. 

Wij bezorgen uw bestelling de volgende dag (m.u.v. zondagen). Verder profiteer u bij Voedingssupplementen Nederland van vaste lage prijzen.

Tel.: 0318-610526(NL)   0031 318-610526 (International)

Email: info@voedingssupplementennederland.nl


Het kan voorkomen dat u ondanks onze service, toch een klacht heeft. Lees hieronder meer over klachtafhandeling.


Klachtenafhandeling


Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@voedingssupplementennederland.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.