Hutspotkruiden

Jacob Hooy Hutspotkruiden 250g

Gebruik:
Recept voor 4 personen: schil 1,5 kilo aardappels en snijd ze in vieren. Maak 500 gram winterpenen schoon en snijd ze in de lengte in dunne reepjes. Doe de aardappels en wortels in een pan water en voeg daar wat bouillonpoeder aan toe, breng ze aan de kook en laat ze met een deksel op de pan 20 minuten koken. Pel intussen de uien, snipper ze grof en doe ze bij de peen en aardappelen in de pan. zet de hittebron hoger tot alles weer goed kookt en laar de hutspot verder koken tot de aardappelen gaar zijn. Controleer dat als de wekker afgaat of de aardappelen gaar zijn. giet het overtollig kookvocht af en vang een beetje op als er straks geen melk gebruikt wordt. Let op: laat de hutspot goed uitlekken anders wordt het zo meteen soep in plaats van stamppot. Zet de pan op een lage hittebron. Roer eerst 1 of 2 eetlepels boter of margarine door de hutspot en roer er daarna (als het nodig is) nog wat melk of kookvocht aan toe todat de stamppot lekker smeu�g is. Warm de hutspot goed door en breng 'm op smaak met de hutspotkruiden, peper en zout.

Waarschuwing:
Mosterd

Samenstelling:
Kerrie Engels, piment, tijm, dilletop, karwijzaad, laurierblad, peterselieblad, venkelzaad
 
:
 
 
 
 
 
 
 
Merk
Jacob Hooy
Referentie
609391
Aantal in voorraad
3 Items
Merk
Jacob Hooy
Inhoud
250g
ean13
8719265002354
Nieuw

Jacob Hooy Hutspotkruiden 250g

 7,02 morgen in huis
609391
250g
Jacob Hooy
8719265002354

Voor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraad



Commentaar (0)

Jacob Hooy Hutspotkruiden 250g

 7,02