Biotona Bio Cacaokernen Raw zijn afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Biotona Cacaokernen uit Peru worden door eenvoudige grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische Criollo cacaobonen. Dit resulteert in heerlijke krokante cacaokernen, 100% puur en raw, zonder enige toevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong. Zoals cacao moet gegeten worden! Een eerlijk product in alle betekenissen van het woord.
Ingredienten
Cacaokernen* (Theobroma cacao) (100%).
*biologische teelt
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energetische waarde | 2310 kJ - 559 kcal |
Vetten | 47 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 30 g |
Koolhydraten | 11 g |
waarvan suikers | 0,6 g |
Voedingsvezels | 22 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 0,03 g |
Gebruik
Gebruik de krokante Biotona Bio Cacaokernen Raw bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muësli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje
Koel, droog en in het donker bewaren.
Fabrikant
KeyPharm Laboratories
Siemenslaan 11
8020 Oostkamp
Belgie
- Merk
- Biotona
- Referentie
- 913919
- Aantal in voorraad
- 0 Item
- Merk
- Biotona
- Inhoud
- 300g
- ean13
- 5412360007448
Cacao raw nibs bio
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Voor 20:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
Klanten geven ons een 9,2
100 dagen bedenktijd
Altijd scherp geprijsd
Gecertificeerd drogist in dienst
65.000 artikelen op voorraad