Betaalinstructies en uitleg betaalmethoden


Ongeacht welke betaalmethode u ook kiest, u krijgt altijd een bevestigingsemail van uw bestelling. Als u ons belt met vragen over uw bestelling, raden wij u aan om deze email bij de hand te houden.

Betaalinstructies:


In onze webshop maken wij alleen gebruik van betrouwbare en veilige betaalmethoden. Speciaal voor onze klanten hebben wij een selectie van betaalmethoden, zodat u zelf uw gewenste betaalwijze kunt kiezen. Alle betaal verbindingen zijn beveiligd met SSL encryptie en daarnaast slaan wij geen betaalgegevens op. Deze gegevens worden alleen bij de bank bewaard. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende betaalmethoden die wij aanbieden.

Betaalmethoden met uitleg:


Alle betaalmethoden op onze website zijn veilig en worden beveiligd via SSL van Comodo.

1) iDeal: onze meest gebruikte betaalmethode. IDeal stelt u in staat om snel en eenvoudig te betalen via uw eigen bank. Dit is ook meteen een snelle betaalmethode, waardoor wij uw geld meteen ontvangen en we direct uw bestelling kunnen verwerken.

2) Per rembours: U betaald de bestelling aan de deur aan een medewerker van de pakketdienst. Wij brengen voor deze service €8.50 extra in rekening per bestelling (bovenop de verzendkosten). U kunt alleen contact en gepast betalen aan de pakketbezorger! De bezorgtijd is 2 werkdagen en u kunt tot een bedrag van 500 euro gebruik maken van de Rembours-service.

3) Mistercash: deze betaalmethode is zeer bekend in Belgie. Mistercash stelt u in staat om snel te kunnen betalen via uw eigen bank. Dit is een snelle vorm van betalen.

4) Overschrijving (internetbankieren, telefonisch via uw bank overmaken): als u graag zelf alle touwtjes in handen houd, kunt u ook gewoon zelf uw geld handmatig overmaken via internet bankieren bij uw eigen bank. U kiest dan voor de optie "Overschrijving". Na het afronden van uw bestelling, dient u zelf het geld over te maken. Alle informatie voor het overmaken van de bestelling staat in uw bevestigingsmail, die wij u automatisch toesturen via de email. Het grote nadeel van deze betaalmethode is dat de verwerkingstijd langer duurt. Dit kan tot 1 a 3 dagen langer duren. Dit is dus een langzame vorm van betaling.

5) Paypal: heeft u een PayPal account dan kunt u eenvoudig betalen via PayPal. U wordt dan na het voltooien van het bestelproces doorgestuurd naar de website van PayPal. U kunt dan eenvoudig inloggen op uw account en de betaling voltooien. Ook Paypal is een snelle manier van betalen.

6) Paypal (+ Mastercard en VISA): Deze betaalmethode is gelijk aan Paypal, alleen hoeft u geen lid te zijn van PayPal. U maakt slechts gebruik van de Credit Card dienst die zij leveren. U krijgt een invulformulier te zien. Hier dient u uw Credit Card gegevens in te voeren. Na invoering van de gegevens kunt u de betaling afronden. Dit is een snelle vorm van betalen.