Ortholon Aquamin Zee Magnesium 220cap

Ortholon Aquamin Zee Magnesium 220cap


Naast Ortholon Magnesium citraat heeft Ortholon een nog beter opneembare vorm van magnesium ontwikkeld, namelijk: Zee Magnesium van Aquamin. Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij veel lichaamsprocessen. Ortholon Zee Magnesium is van belang bij een normale spierfunctie. Maar ook voor de werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. 

Kwaliteit
De kwaliteit van magnesium hangt niet alleen af van de hoeveelheid elementaire magnesium, maar nog belangrijker is de biologische beschikbaarheid van de magnesium. Biologische beschikbaarheid is de mate waarin magnesium wordt geabsorbeerd en opgenomen door lichaamsweefsels en wordt ingezet voor zijn specifieke functies. Magnesium oxide bevat het hoogste gehalte magnesium, maar heeft ook de laagste opneembaarheid. Terwijl Zee Magnesium met zijn Magnesium hydroxide een meer dan 50% hogere opneembaarheid heeft.

Ortholon Zee Magnesium bevat magnesium hydroxide dat is oplosbaar in maagzuur en wordt direct opgenomen in het lichaam. Terwijl magnesium oxide eerst omgezet moet worden in magnesium hydroxide voordat het de opname kan beginnen. Zee Magnesium bevat van nature mineralen en sporenelementen. Ze hebben een synergetische werking met magnesium en geven daardoor een krachtige boost aan de werking van de magnesium.

Natuurlijke magnesium uit de zuivere Ierse wateren

Ortholon hecht een groot belang aan het gebruik van natuurlijke ingredienten. Onze Zee Magnesium vind zijn oorsprong in de schone wateren van de Ierse kusten. 
De Zee Magnesium ontstaat tijdens het bijzondere proces waarbij door een natuurlijke reactie met calcium oxide, er Magnesium hydroxide ontstaat.  De Zee Magnesium wordt keer op keer gewassen met zuiver water en daarna gedroogd waardoor er een fijn poeder ontstaat. Er is 500 ton zeewater nodig om 1 ton fijne magnesium hydroxide te produceren. Aquamin Zee-Magnesium voldoet aan- en overschrijdt de hoogste internationale normen om ervoor te zorgen dat het materiaal duurzaam wordt geoogst en dat deze waardevolle bron voor toekomstige generaties wordt beschermd. 

Samenstelling per 2 vegicaps 

 

 

%ADH/RI

Magnesium (hydroxide) (uit Aquamin®)

400 mg

107


Ingrediënten 
Magnesiumhydroxide (uit Aquamin®), Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose). 

Gebruiksadvies 
2 vegicaps, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De maximale dosering is 2 vegicaps. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. 

Allergenen informatie
Dit product is geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Fabrikant:
Ortholon B.V
Satijnbloem 37
3068 JP Rotterdam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk
Ortholon
Referentie
957539
Aantal in voorraad
0 Item
Merk
Ortholon
Inhoud
220vc
ean13
8716341202905
Nieuw

Ortholon Aquamin Zee Magnesium 220cap

 26,75 morgen in huis
957539
220vc
Ortholon
8716341202905

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Voor 20:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Klanten geven ons een 9,2

100 dagen bedenktijd

Altijd scherp geprijsd

Gecertificeerd drogist in dienst

65.000 artikelen op voorraadCommentaar (0)

Ortholon Aquamin Zee...

 26,75